In de kijker & Promoties

AZURA GROEPSREIZEN MET DE VOORSPRONG VAN DE ERVARING!

Traditiegetrouw omvat het reisprogramma van AZURA GROEPSREIZEN een gevarieerd aanbod van zonnige, winterse en doelgroepgerichte exotische bestemmingen.

Bij het samenstellen van de reizen wordt voortdurend ingespeeld op de suggesties van onze deelnemers.

Tijdens Azura groepsreizen wordt men vergezeld door ervaren en enthousiaste reisleiders die de klok rond klaarstaan om vragen te beantwoorden en bijstand te verlenen waar nodig.

Wil je meer weten over het aanbod van Azura Groepsreizen zie website:

www.azura-travel.com 

of contacteer ons via telefoonnummer: 

03 755 47 42

of via e-mail:

groepsreizen@azura-travel.com.

Als je een reis gevonden hebt die je zou willen boeken, kan je het reservatieformulier invullen. Je wordt dan zo spoedig mogelijk door ons gecontacteerd om de nodige formaliteiten af te handelen.

Het invullen van het reservatieformulier staat gelijk met een boeking.

Azura Groepsreizen is een organisatie van Global Contacts nv  Lic. 5239


BETALINGEN

Ongeveer 10 dagen na inschrijving ontvang je een definitieve bevestiging met 2 overschrijvingsformulieren. Eén voor betaling van het voorschot (30% van de reissom) en onmiddellijk te betalen. Een tweede met het bedrag van het saldo en uiterlijk te betalen 5 weken voor de afreis.
Opgelet: hiervoor wordt geen bericht ter herinnering gestuurd!

VERZEKERING
In onze begeleide groepsreizen is een annuleringsverzekering inbegrepen. Zij dekt de eventuele annuleringskosten. De verzekering verzekert ook bagageverlies tot een bedrag van 750€.
MUTAS
Wie in regel is met zijn mutualiteitsbijdragen kan rekenen op de bijstand van Mutas. Mutas verleent bijstand, staat in voor repatriëring en tussenkomsten in de medische kosten, maar is geen klassieke reisverzekering.
RONDREIS
Tijdens onze rondreizen kan de volgorde en aard van de bezoeken wijzigen in het belang van de rondreis op het ogenblik van de uitvoering.